Κάντε αγώνα για να πέσει η κυβέρνηση

Κάντε αγώνα για να πέσει η κυβέρνηση
18 Νοεμβρίου 2012, 17:23
A+ A-
Προτροπή του Αλέξη Τσίπρα στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ.

Επίσκεψη στη ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ευβοίας, Βαγγέλη Αποστόλου, Φθιώτιδας, Βασίλη Κυριακάκη και Βοιωτίας Γιάννη Σταθά.

Στην ομιλία του προς τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ τόνισε ότι πρόκειται για μία εμβληματική βιομηχανία, με τεράστιες δυνατότητες, την οποία η κυβέρνηση θέλει να ξεπουλήσει.

Στη συνέχεια κάλεσε του εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ να αγωνιστούν για να πέσει η κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

« Ας αρχίσει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση αυτής της κυβέρνησης εθνικής χρεωκοπίας, από δω από εσάς, από τη Λάρκο. Ας πείτε εσείς Μολών λαβέ. Τα κλειδιά της χώρας δεν θα τους τα παραδώσουμε.

Θα είμαστε στο τέλος νικητές και μέσα από σκληρό αγώνα θα μπορέσουμε να ξαναχτίσουμε μία χώρα που θα παράγει, μια χώρα που θα διανέμει δίκαια τον πλούτο, με κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη και προκοπή.»

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΛΑΡΚΟ.

Επιστροφή