Θετική η προσπάθεια της Περιφέρειας για τους αγρότες
Με αφορμή την ημερίδα "Η Αγροτική Επιχειρηματικότητα...ως τρόπος ζωής", η οποία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή της Ιστιαίας, ο βουλευτής Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Βαγγέλης Αποστόλου κατά την παρουσία του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η οργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων στην επαρχία φέρνει πιο κοντά τους ειδικούς του χώρου με τα ουσιαστικά προβλήματα των αγροτών. Θετική η προσπάθεια της Περιφέρειας, όπως θετικό βήμα ήταν και η ανάδειξη του αγροτικού καλαθιού της Περιφέρειας. Βέβαια η γεωργία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε κρίση, που επιδεινώθηκε και με τις σημερινές συνθήκες.
Αυτό όμως που δεν έχει γίνει αντιληπτό από την πολιτεία είναι ότι η γεωργία δεν είναι απλά ένας ακόμη τομέας της οικονομικής δραστηριότητας. Είναι εκείνος ο τομέας παραγωγής που ενώ έχει υψηλή ανταποδοτικότητα και μάλιστα σε πυκνό χρόνο ανανεώνεται και φυσικά.»