Η Τόνια στην πρεμιέρα του νέου James Bond
Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, αν όχι η πιο εντυπωσιακή, στην λονδρέζικη πρεμιέρα του Skyfall ήταν Ελληνίδα. Η δική μας Τόνια Σωτηροπούλου, το κορίτσι που απέσπασε μετά από εξαντλητικά casting ένα πολυπόθητο ρόλο την νέα ταινία του James Βοnd διακρίθηκε αυτή τη φορά για τις στιλιστικές της επιλογές.
Η Τόνια περπάτησε στο κόκκινο χαλί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ (λέγε με Daniel Graig και Javier Bardem) φορώντας μία εκθαμβωτική χρυσή τουαλέτα δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή Eddie Gavriilidi.
Ο ανερχόμενος νέος σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την επέτειο των 50 ετών James Bond και συγκεκριμένα από την ταινία «Ο Χρυσοδάκτυλος». Η έμπνευσή του είχε σαν αποτέλεσμα ένα κομψό και διαχρονικά κλασικό φόρεμα που αναδείκνυε τις αναλογίες και την μεσογειακή ομορφιά της Τόνιας με υποδειγματικό τρόπο.