Ετοιμάζονται για εξόρμηση στην Αθήνα

Ετοιμάζονται για εξόρμηση στην Αθήνα
17 Οκτωβρίου 2012, 11:45
A+ A-
Οι εργαζόμενοι της Εύβοιας, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των Ευβοέων εργαζομένων στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως και στο συλλαλητήριο που θα ακολουθήσει.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που έχουν  προκηρύξει  η ΑΔΕΔΥ και η Γ.Σ.Ε.Ε., διαμαρτυρόμενοι για τα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης.

Για την μεταφορά διαμαρτυρομένων πολιτών στην Αθήνα,έχουν ναυλωθεί λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν στις 9:30 το πρωί από την περιοχή του Βούρκου, μπροστά στο κτήριο των επαγγελματικών Λυκείων.

Για τους κάτοικους της περιοχής Αλιβερίου, το Εργατικό Κέντρο έχει ναυλώσει λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει στις 8:30 το πρωί, από το κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλιβερίου.

Σε ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ τονίζεται ότι: 

" Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων."



Επιστροφή