Σχεδίαζαν δολοφονία επειδή τους απέλυσε

Σχεδίαζαν δολοφονία επειδή τους απέλυσε
5 Οκτωβρίου 2012, 07:37
A+ A-
O εργοδότης τη γλύτωσε με πολύ ξύλο.
Σε άσχημες περιπέτειες μπήκε εργοδότης από το νομό Hλείας. O 63χρονος διατηρεί επιχείρηση (εμπορία παλαιών μετάλλων) και οι περιπέτειες του ξεκίνησαν μετά την απόλυση εργαζομένων.

Aρχικά συνελήφθη ένας 35χρονος Αλβανός, γιατί λόγω οικονομικών διαφορών, τραυμάτισε ελαφρά με πυροβόλο όπλο τον 63χρονο εργοδότη του. Στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν από τον 63χρονο δύο πρώην εργαζόμενοι στην επιχείρησή του που στις 28 Σεπτεμβρίου, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο επειδή τους απέλυσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δράστες της επίθεσης παραδέχτηκαν την ενοχή τους και είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι θόλωσαν επειδή έμειναν χωρίς δουλειά και πέρασε απ'το μυαλό τους ακόμη και να δολοφονήσουν τον 63χρονο για να τον εκδικηθούν.


Επιστροφή