Συγκέντρωση του ΚΚΕ και στο Αλιβέρι
Το ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο μνημόνιο ( διαβάστε εδώ την είδηση) σήμερα Πέμπτη 4 Οκτωβρίου. Εκτός από τις αρχικά ανακοινωθείσες συγκεντρώσεις σε Χαλκίδα και Θήβα, το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και στο Αλιβέρι.
Συγκεκριμένα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης Αλιβερίου, από την κομματική οργάνωση Αλιβερίου του ΚΚΕ, η οποία τονίζει σε ανακοίνωσή της:
"Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη έφτιαξαν μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ, ντόπια και ξένα μονοπώλια, ένα ακόμα "μνημόνιο - φωτιά". Κατέθεσαν στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού, που αποκαλύπτει ότι δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Η καταιγίδα αντεργατικών μέτρων πάει χέρι - χέρι με έναν τυφώνα αισχρής προπαγάνδας, ψέματος και απάτης.
Το ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που ληστεύουν τις ζωές μας για τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών.
Στο πραγματικό δίλημμα "με τα μονοπώλια ή με το λαό", μόνο το ΚΚΕ με συνέπεια στέκεται στο πλευρό του λαού με πράξεις, όχι με παχιά λόγια. Στηρίξτε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ με όλους τους τρόπους."