Επίθεση με σπρέι πιπεριού σε υπάλληλο σούπερ-μάρκετ

Επίθεση με σπρέι πιπεριού σε υπάλληλο σούπερ-μάρκετ
5 Σεπτεμβρίου 2012, 10:56
A+ A-
Δύο ληστές επιχείρησαν να της αρπάξουν τις εισπράξεις του καταστήματος στα Καμένα Βούρλα.

Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου αποπειράθηκαν να ληστέψουν 33χρονη υπάλληλο Super Market, στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας. 

Συγκεκριμένα ο ένας εκ των δραστών, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, καπέλο και μαύρα ρούχα πλησίασε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο στη θέση του συνοδηγού επέβαινε η 33χρονη υπάλληλος και έφερε μαζί της νάιλον τσάντα, που περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος.

Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του οχήματος και με την απειλή σπρέι πιπεριού προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα με τα χρήματα χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε.

Αιφνιδιασμένος από την αντίδραση της 33χρονης, ο επίδοξος ληστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα (για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 30-08-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης) , στην οποία επέβαινε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Επιστροφή