Επίθεση με σπρέι πιπεριού σε υπάλληλο σούπερ-μάρκετ
Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, δύο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου αποπειράθηκαν να ληστέψουν 33χρονη υπάλληλο Super Market, στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα ο ένας εκ των δραστών, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου, καπέλο και μαύρα ρούχα πλησίασε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο στη θέση του συνοδηγού επέβαινε η 33χρονη υπάλληλος και έφερε μαζί της νάιλον τσάντα, που περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος.
Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του οχήματος και με την απειλή σπρέι πιπεριού προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα με τα χρήματα χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε.
Αιφνιδιασμένος από την αντίδραση της 33χρονης, ο επίδοξος ληστής επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα (για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 30-08-2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης) , στην οποία επέβαινε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.