Από τον Σεπτέμβρη ξανά εκθέσεις στο "Βυζαντινόν"

Από τον Σεπτέμβρη ξανά εκθέσεις στο Βυζαντινόν
27 Αυγούστου 2012, 12:41
A+ A-
Ο Δήμαρχος κράτησε την υπόσχεσή του και παραδίδει πάλι την δημοτική αίθουσα στην υπηρεσία της Τέχνης.

Η μετακόμιση των περισσοτέρων υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων στο ενοικιαζόμενο κτήριο της οδού Ληλαντίων είχε και ένα θετικό αποτέλεσμα για τους φιλότεχνους Χαλκιδέους.

Η αίθουσα «Βυζαντινόν», στο ισόγειο του κτηρίου Κότσικα (φωτό), θα λειτουργεί και πάλι από τον Σεπτέμβριο ως χώρος στέγασης πολιτιστικών λειτουργιών και έκθεσης καλλιτεχνικών δημιουργιών. 

Μάλιστα ο χώρος θα είναι βελτιωμένος, αφού θα είναι πλέον διαθέσιμο και το τμήμα, που από παλιά είχε δεσμευτεί για αρχειοθέτηση. Επιπλέον η αίθουσα θα διαθέτει αυτόνομες τουαλέτες, για όσους επισκέπτονται τις διάφορες εκθέσεις, που θα πραγματοποιούνται.

Να σημειώσουμε ότι η επαναλειτουργία της αίθουσας ως εκθεσιακού χώρου και τόπου στέγασης πολιτιστικών λειτουργιών αποτελούσε προσωπική δέσμευση του Δήμαρχου Θανάση Ζεμπίλη, η οποία τηρήθηκε.

Επιστροφή