ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 3-0 τον Εδεσσαϊκό σε φιλικό

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: 3-0 τον Εδεσσαϊκό σε φιλικό
10 Αυγούστου 2012, 10:00
A+ A-
Με αρκετούς παίχτες να δίνουν τεστ για την απόκτησή τους

Στο Βέρμιο συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ηρακλής Ψαχνών και χθες Πέμπτη 9 Αυγούστου έδωσε το πρώτο του φιλικό στην Εδεσσα, με τον Εδεσσαϊκό, τον οποίο κέρδισε 3-0. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο Β' ημίχρονο όπου χρησιμοποιήθηκαν από τον κ. Βούζα κατά το πλείστον οι παίχτες που έπαιζαν και την περίοδο που τέλειωσε με τη φανέλα του Ηρακλή.

Τα γκολ πέτυχαν ο Βραζιλιάνος  Λούσιο δυο λεπτά (57') μετά την είσοδό του στον αγώνα, ο Βαγγέλης Ντελέκος (80') και ο Μαριος Σέγκος (87').

Στο Α' ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί παίχτες υπό δοκιμή (Πιτταράς, Ντάβαλης,  Αποστολίδης, Πουρουτίδης) και οι δυο πρώην «Λουκισέοι» Τσατσαρώνης και Πάλλας (οι τελευταίοι είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθούν στον Ηρακλή για τη νέα περίοδο).

Ακόμη αγωνίστηκαν και οι 4 ξένοι, από τους οποίους οι τρεις έχουν συμφωνήσει με τη διοικηση της ΠΑΕ και αυτοί είναι, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λούσιο,  ο Πολωνός νεαρός κεντρώος Ογκρότνικ και ο Γερμανός αριστερός μπακ Γιάν Τάουερ. Ο τέταρτος, ο Σέρβος μέσος  Γέσιτς, έχει μεν συμφωνήσει, αλλά θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό αγωνίστηκαν:

Αʼ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σικαλιάς,  Πιταράς, Τσατσαρώνης, Δημητρακόπουλος, Μπαλαμπάνης, Λιώσης, Ρούτσης, Ντάβαλης, (30ʼ Ογκρότνικ), Πάλλας, Αποστολίδης, Σπανός (30ʼ Ντούμας).

Βʼ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ψωμιάδης, Ζουλιώτης (75ʼ Πουρουτίδης), Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Ογκρότνικ (55ʼ Τάουερ), Ντελέκος, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ, Γέσιτς, Σέγκος, Ντούμας (55ʼ Λουσιο).

ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

• Το επόμενο φιλικό υου Ηρακλή θα γίνει την Τρίτη 14 Αυγούστου στα Ψαχνά με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών. Πιθανότατα το επόμενο Σάββατο ή την Κυριακή να φιλοξενήσει στο ίδιο γήπεδο και τον Πανιώνιο

Επιστροφή