"Προφητεία" του Aριστοτέλη Ωνάση

Προφητεία του Aριστοτέλη Ωνάση
23 Ιουλίου 2012, 08:59
A+ A-
Για την οικονομική κρίση και την εξέγερση των πολιτών.
Tο γύρο του διαδικτύου κάνει μια "προφητεία" που αποδίδεται στον Aριστοτέλη Ωνάση και η οποία περιγράφει ακριβώς όσα συμβαίνουν ήδη στον κόσμο και όσα θα ακολουθήσουν, όσο εντείνεται η οικονομική κρίση.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης φέρεται να είχε κάνει μια προφητική δήλωση για την απίστευτη κρίση που σήμερα μαστίζει τη χώρα, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Φέρεται να είχε πει:

«Θα έρθει μέρα που η απληστία του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους , που οι πολλοί, οι μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σα θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση».

H δήλωση μπορεί να παραπέμπει σε ...στελέχη του KKE, αλλά δεν αποκλείεται να ανήκει και στον Aριστοτέλη Ωνάση. O πάμπλουτος Έλληνας παρέμενε λαϊκός τύπος και αφουγκραζόταν τη φτωχολογιά, ανεξάρτητα από το τι έκανε για να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες.

Επιστροφή