Κινητοποίηση για να "κουρευτούν" τα δάνεια

Κινητοποίηση για να κουρευτούν τα δάνεια
22 Ιουλίου 2012, 11:45
A+ A-
Από τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στάση εργασίας στους Δήμους σε όλη τη χώρα.

Τρίωρη στάση εργασίας στους Δήμους όλης της χώρας, την Τρίτη 24 Ιουλίου, από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα, στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Ακαδημίας 40-Αθήνα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (Πλατεία Συντάγματος).

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει σε ανακοίνωσή της: 

"Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες."


Επιστροφή