Ο καύσωνας ανεβάζει την λίμπιντο

Ο καύσωνας ανεβάζει την λίμπιντο
17 Ιουλίου 2012, 07:11
A+ A-
Εκτός από την πραγματική, ανεβάζει και την ερωτική θερμοκρασία ο καλοκαιρινός καύσωνας, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ρεπορτάζ.
Λιώσαμε από τη ζέστη τις τελευταίες μέρες και στη Χαλκίδα. Ο καύσωνας, που επικρατεί είναι πράγματι ανελέητος, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται μονίμως στα επίπεδα άνω των σαράντα βαθμών Κελσίου.

Τα κλιματιστικά δουλεύουν στο φουλ, ενώ η καλύτερη λύση είναι το μπάνιο στη θάλασσα, αρκεί να μην παρασυρθείτε και κάνετε ηλιοθεραπεία με τις ώρες, γιατί ο καυτός ήλιος δεν αστειεύεται.

Εκτός όμως από την πραγματική θερμοκρασία, ο καύσωνας ανεβάζει και την ...ερωτική θερμοκρασία. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει αυξάνεται και η ερωτική επιθυμία, η λεγόμενη λίμπιντο.

Τουλάχιστον έτσι μας είπαν οι Χαλκιδέοι και οι Χαλκιδέες, που ρωτήσαμε στα πλαίσια ρεπορτάζ, για τον καύσωνα, αλλά και τη λίμπιντο. Διαβάστε τι μας είπαν σχετικά οι ερωτηθέντες.



Η Εβελίνα Κικίδη και ο Γιώργος Κόκκινος καταπολεμούν τον καύσωνα με μπάνια στη θάλασσα και σαν φιλαράκια, που είναι, φροντίζουν ο ένας  τον άλλο, φροντίζοντας να του βάλει αντηλιακό για να μην τσουρουφλιστεί. Στην ερώτηση περί λίμπιντο η Εβελίνα προτίμησε να μην απαντήσει, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στο Γιώργο, που τόνισε: 

"Κατακόρυφα ανεβαίνει η λίμπιντο με τον καύσωνα, ιδιαίτερα όταν βρίσκομαι στην παραλία και βλέπω αιθέριες υπάρξεις να φορούν αποκαλυπτικά μαγιό. Με τέτοια θεάματα, είναι να μην ανεβαίνει η λίμπιντο;"   



Ο καύσωνας ανεβάζει τη λίμπιντο πιστεύει και η Κατερίνα Νίκου, η οποία τονίζει: "Η ζέστη χαλαρώνει τους ανθρώπους και αυξάνει την ερωτική επιθυμία." Όσο για τα μέτρα, που λαμβάνει εναντίον του καύσωνα, είναι απλά: " Προσπαθώ να εκτίθεμαι στον ήλιο όσο το δυνατό λιγότερο".



Η Μαριάνθη Μιχούλη και η Μαίρη Καραδήμα καταπολεμούν τον καύσωνα με πολύωρα μπάνια στη θάλασσα, όπου βέβαια περνούν την περισσότερη ώρα εντός του νερού. Σχετικά με την λίμπιντο, την καλοκαιρινή περίοδο, αναλαμβάνει να απαντήσει η Μαίρη, η οποία σημειώνει: "Η χαλάρωση του καλοκαιριού, η ανεμελιά και η γενικότερη διάθεση που επικρατεί την θερινή περίοδο σίγουρα ανεβάζει τη λίμπιντο."



Με το κλιματιστικό της να δουλεύει στο φουλ και κρύα ντουζ αντιμετωπίζει τον καύσωνα η Βίκυ Σταμούλου, η οποία θεωρεί το καλοκαίρι ως μία εποχή κατά την οποία η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη και αυτό εξηγείται ως εξής: " Οι διακοπές, η χαλαρή διάθεση, ο περισσότερος χρόνος δίνει μεγαλύτερα περιθώρια για καινούργιες γνωριμίες και διαγείρει την ερωτική επιθυμία."

Επιστροφή