400 χορωδοί στο φεστιβάλ της Κύμης
Πάνω από 400 χορωδούς (φωτό) φιλοξένησε στην Κύμη το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο θεατράκι του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο μαέστρος-συνθέτης Μιχάλης Κοκκίνης, ο οποίος ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στην πόλη της Κύμης, το οποίο ερμήνευσε η χορωδία της Νίκαιας και ξεσήκωσε το κοινό.
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς στην αποφώνηση δεσμεύτηκε ότι αυτό το Φεστιβάλ καθιερώνεται πλέον ως θεσμός στην περιοχή μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδας κ. Οικονόμου, ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. των Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδας κ.κ. Αρβανίτης και Κουρής αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Μπάτσα-Θωμά Αρετή, οι Δημ. Σύμβουλοι κα Κουϊμιτζή , κα Καραγιάννη και κ. Χριστόπουλος, καθώς και η αντιπρόεδρος της Κοιν. Επιχ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος, Δροσάτου Δέσποινα.