Σαρωτικός ο Ευβοϊκός με τον Αίολο Προφήτη Ηλία

Σαρωτικός ο Ευβοϊκός με τον Αίολο Προφήτη Ηλία
23 Μαΐου 2012, 19:46
A+ A-
Πέτυχε την πρώτη του νίκη στα μπαράζ
Εύκολα και χωρίς μεγάλο κόπο ο Ευβοϊκός Αγιου Νικολάου πέτυχε την πρώτη του νίκη στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Δ' Εθνική κερδίζοντας με 5-0 τον Αίολο Προφήτη Ηλία, στη 2η αγωνιστική που έγινε σήμερα.

Ο αγώνας έγινε στο γηπεδο Αγιου Νικολάου και από το Α' ημίχρονο οι πρωταθλητές της Εύβοιας καθάρισαν το παιχνίδι αφού προηγήθηκαν με 3-0. Στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δυο γκολ και υποχρέωσαν σε βαριά ήττα την πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρυτανίας.

Τρία γκολ πέτυχε ο Ανέστης Αργύρης (φωτό) που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τον Παρνασσό και τα άλλα δύο σημείωσε ο Κώστας Σπανός.

Ο Ευβοϊκός έπαιξε με τους: Μπόλμπαση, Λύκο, Ρουμπή, Αυλωνίτη, Γιάνναλο, Νόνα, Τριανταφύλλου, Τσούτη, Αργύρη, Σπανό, T. Ζαχαριά. Χρησιμοποιήθηκαν από τον Γιάννη Καρβέλη και οι: Κούτρας, Ντεγιάννης, Μακαντάσης.

• Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Αχιλλέας κέρδισε με 3-0 στο Δομοκό τον Παρνασσό Αράχωβας που έπαιζε από το ημίωρο με 10 παίχτες λόγω αποβολής παίχτη του, σε ανατροπή αντιπα΄λου του στην περιοχή, φάση στην οποία δόθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και άνοιξαν το σκορ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ  Tερμ. 7-1   Βαθ. 6
2. ΕΥΒΟΪΚΟΣ                Tερμ. 6-1   Βαθ. 4
- - - - - - -  - - - - - - - - - --  - - - - - - - - -
3. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ               Tερμ. 1-4   Βαθ. 1
4. ΑΙΟΛΟΣ                     Tερμ. 1-9   Βαθ. 0

3η αγωνιστική (ΚΥΡΙΑΚΗ 27-5-2012)

ΠAΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ  -  ΑΙΟΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ  -  EYBOΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επιστροφή