Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα
24 Μαΐου 2012, 13:00
A+ A-
Την διοργάνωσε η Περιφέρεια με συντονιστή των εργασιών τον Σταμάτη Καπελέρη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 46ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου, το απόγευμα,  σε αίθουσα του περιπτέρου Α΄, μέσα στον εκθεσιακό χώρο, ημερίδα με  θέμα:" Τεχνογνωσία Εξωστρεφούς Επιχειρηματικότητας".   

Κύριος στόχος της ημερίδας αυτής, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ήταν η επικοινωνία, ενημέρωση και συζήτηση για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, που είναι κύριος μοχλός για την ανάκαμψη και βιώσιμη προοπτική της ελληνικής οικονομίας και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες και όχι μόνο, σʼ αυτή.

Για τον λόγο αυτό είχαν προσκληθεί να παραβρεθούν παραγωγοί, μεταποιητές, εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων. Το συντονισμό των εργασιών είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταμάτης Καπελέρης.

Επιστροφή