Περιοδικό Παρρησία: Ο κύκλος έκλεισε, αλλά οι βραβεύσεις συνεχίζονται

Περιοδικό Παρρησία: Ο κύκλος έκλεισε, αλλά οι βραβεύσεις συνεχίζονται
10 Μαΐου 2012, 13:38
A+ A-
Άλλο ένα βραβείο τη δημοσιογραφική ομάδα του Γυμνασίου Ψαχνών.
Το γνωστό περιοδικό της δημοσιογραφικής ομάδας των μαθητών του Γυμνασίου Ψαχνών έκλεισε τον κύκλο του με την έκδοση του 16ου τεύχους, κατά το σχολικό έτος 2010-2011. Η "Παρρησία" έκλεισε, αλλά οι βραβεύσεις συνεχίζονται.

Ύστερα από τις δύο προηγούμενες βραβεύσεις (2000 και 2008) στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εφημερίδων και Περιοδικών, το τελευταίο τεύχος της "Παρρησίας" απέσπασε άλλη μία βράβευση.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε με τον ειδικά θεσπισμένο Έπαινο "Ρεπορτάζ Ελληνικού Πολιτισμού" στον ίδιο Διαγωνισμό, τον οποίο διοργάνωσε για 19η συνεχή χρονιά η εφημερίδα "Τα Νέα" υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Η απονομή του επαίνου θα γίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το Σάββατο 12 Μαΐου, στις  12 το μεσημέρι. Στη φωτογραφία πάνω δύο εξώφυλλα τευχών της "Παρρησίας. Στη φωτογραφία κάτω μερικά από τα παιδιά της συντακτικής ομάδας του 16ου τεύχους (2010-11): Ν. Ρουσόδημος, Κ. Καναρά, Ελ. Τσοκάνη, Κ. Μαχαίρα, Μ. Πριόνα και Κ. Καλαβρή.

Επιστροφή