Τι ψώνισε η Ματίνα για τη κόρη της;

Τι ψώνισε η Ματίνα για τη κόρη της;
17 Μαΐου 2012, 08:42
A+ A-
Την εντοπίσαμε να ψωνίζει και μας αποκάλυψε ότι είχε γενέθλια η κορούλα της. Δείτε ποιο ήταν το δώρο της μαμάς.
Ψώνιζε στην οδό Αβάντων η Ματίνα Παλόγου, ιδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος στο κέντρο της Χαλκίδας και έλαμπε ολόκληρη. Ήταν φανερό ότι καλό της συνέβαινε και δεν επρόκειτο για μία συνηθισμένη μέρα.

Την ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε ότι αισθανόταν μία ιδιαίτερη χαρά, διότι μεταξύ άλλων είχε αγοράσει ένα δώρο στην κορούλα της, που είχε γενέθλια την προηγούμενη  μέρα ( 8 Μαΐου) και είναι φυσικό να χαιρόμαστε όταν ψωνίζουμε πράγματα για αυτούς που αγαπάμε.

Όσο για το δώρο της μαμάς στην κόρη, ήταν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το οποίο βεβαίως θα το χρειαστεί οπωσδήποτε από ΄δω και πέρα, αφού ο ήλιος είναι καυτός και καθημερινός.

Επιστροφή