Πολύ καλά αποτελέσματα για Λουκίσια και Κύμη
Για άλλη μια φορά στα ...δύσκολα, ο ΑΟ Λουκισίων έδειξε τη δύναμή του. Με νίκη σήμερα επί του Μανδραϊκού σιγούρευε την παραμονή του και τα κατάφερε παίζοντας θαυμάσια, ειδικά στο ημίωρο του β' μέρους.
Κέρδισε 2-1 με γκολ που πέτυχαν ο Πάλλας (12') και ο Δήμου (68'), του οποίου η εκτέλεση ήταν χάρμα οφθαλμών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 24' με τον Ραπτόπουλο. Στο 92' αποβλήθηκε ο Δήμου με δεύτερη κίτρινη.
Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Καραμπάς): Σουτζόγλου, Μαντζώρος, Μπαρκώσης , Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Μιμηγιάννης (49' Τσατσαρώνης), Δήμου, Ανέστης (89' Ευσταθίου Α.), Τσομπάνης (81' Παπαδόπουλος Β.), Πάλλας.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Χατζηαλέξης): Τσουκαλάς, Παπουτσής (74' Χειμωνίδης), Γεωργιάδης, Παπαπαναγιώτου, Χέλλης, Κοκλιώβης, Τουρνάς, Αργυρίου, Ραπτόπουλος, Αλημπάς, Κωνσταντινίδης (85 Αράπογλου).
Μια μεγάλη νίκη διαγραφόταν για τον ΑΟ Κύμης μέσα στο Κρανίδι αλλά έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας, αποτέλεσμα που είναι κι αυτό ενθαρρυντικό με βάση το γεγονός ότι η Κύμη θα πάρει σίγουρα άλλους 6 βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Μενίκου. Η Κύμη έκανε την ανατροπή στο β' ημίχρονο παίζοντας υπέροχα στα πρώτα 35 λεπτά εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή. Με δυο γκολ που πετυχαν ο Γκάτσης (φωτό) στο 65' και ο Κύρου με πέναλτι στο 72' προηγήθηκε με 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 82' με τον Μενίκου παίζοντας μάλιστα με 10 παίχτες (αποβολή του Τζώρτζη στις αρχές του β' ημιχρόνου).
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγγαφίνης): Καταχανάκης, Δημητρουλόπουλος, Μπούρας (75 Κοζοκάρου), Στάμος (34' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Καρύδης, Τσολακούδης, Στάικος, Μενίκου, Κούσης. Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
Α.Ο. ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Παπαδόπουλος, Μάλλιος, Γεραντώνης (53 Τσάγκος), Κύρου, Κραβαρίτης (50' Σαββίδης), Καλογερόπουλος, Φωτιάς, Ηλίας (86' Καραμπίνης), Αναστασίου Β., Γκάτσης, Αναστασίου Ι.
Αναμενόμενη ήταν η επικράτηση της Χαλκίδας επί του ουραγού Ασπρόπυργου. Τον κέρδισε 3-0 στην έδρα του και σε συνδυασμό με την ήττα του Μανδραϊκού στα Λουκίσια ξαναπέρασε στη 2η θέση.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν ο Γιογιός, ο Καλογερόπουλος και ο Λέκκας με πέναλτι.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Πάρης Λιάκος): Λουπάσης, Ζωγράφος (79' Τσίγκος), Φραγκόπουλος, Μαυρίδης, Σημαιοφορίδης, Μουζάκας, Αντωνιάδης, Κανενίδης (65 Λειβανίδης), Σιδηρόπουλος, Λακάι, Βασιλειάδης (46' Φράτζας).
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Τούρλας, Πέτσης (60΄ Μπάκρης), Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Γιογιός, Καλογερόπουλος (54' Τσίγκρος), Θωμάς (64' Ταυταρίδης), Καφαντάρης, Λέκκας.