Ηρακλής Ψαχνών: Εχασε 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα

Ηρακλής Ψαχνών: Εχασε 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα
29 Απριλίου 2012, 19:50
A+ A-
Με δυο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο.

Με δυο γκολ που δέχτηκε μέσα σε 10 λεπτά, ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε 2-0 από τον  Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα της Football League.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δυο ομάδες, αφού είδαν την κόκκινη για τους γηπεδούχους ο Γιακουμής στο 30' και για την ομάδα της Εύβοιας ο Σανόκο στο 60'.

Χαμένο πέναλτι είχαν οι γηπεδούχοι, στο 0-0, όταν ο Καρακατσάνης εκτέλεσε πέναλτι στο 41' και απέκρουσε ο Τόλιος με τη βοήθεια και του δοκαριού, (στη συνέχεια της επέμβασης του τερματοφύλακα του Ηρακλή).

Ο Αγροτικός  κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον νεαρό Βλαχόπουλο που είχε μπει αλλαγή στο 73ʼ και τρία λεπτά μετά (76')  σκόραρε με διαγώνιο σουτ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εντυπωσιακό σουτ από το… κέντρο του γηπέδου ο Καπνίδης στο 85'.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Καπνίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Βαφέας (29' Λαμπάκης), Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Π. Καθάριος, Ν. Καθάριος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Ζουλιώτης, Λιόσης (46ʼ Σανόκο), Ποκόνγκ (46ʼ Θάνος), Μπαλαμπάνης, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Τσοκάνης (83ʼ Ντελέκος), Δελήμπασης, Αλεξάντροβιτς.

Με τον Ηρακλή δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Σέγκος και ο Πλάτανος που ήταν τιμωρημένος.

Επιστροφή