Εκδήλωση αλληλεγγύης στο Γιώργο Σταύρου
19 Απριλίου 2012, 20:00
Πραγματοποιείται την Κυριακή 22 Απριλίου, στο Κλειστό γήπεδο Καθενών.
Την Κυριακή του Θωμά 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλληλεγγύης στο Γιώργο Σταύρου, στο Κλειστό γήπεδο των Καθενών. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν:
Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών "η Έκφραση", οι Shady Street, τα ασυμβίβαστα κύματα μαζί με την Μαρία Σακκή, το συγκρότημα με τους Παναγιώτη Πριόνα, Απόστολο Ανδριόλα, Γιάννη Γκρινίαρη και Κρυσταλλία , οι Μουσικοί Συνοδοιπόροι και η Ευτυχία.
Επίσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Σύλλογο Καθενών. Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Γιώργο Σταύρου, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για την εγχείριση, στην οποία πρέπει να υποβληθεί για να ξαναπερπατήσει.
Να σημειωθεί ότι από τα Ψαχνά θα αναχωρήσουν δύο λεωφορεία ένα στις 7 το απόγευμα και ένα στις 7:30 για το κλειστό των Καθενών. Το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι 2 ευρώ.