Διπλός θρίαμβος για το καγιάκ σλάλομ του ΝΟΧ

Διπλός θρίαμβος για το καγιάκ σλάλομ του ΝΟΧ
11 Απριλίου 2012, 17:30
A+ A-
Κατέκτησε και τα δυο πρωταθλήματα Ελλάδας


Το τμήμα καγιάκ σλάλομ του ΝΟΧ πέτυχε διπλό θρίμαβο το Σαββατοκύριακο 7-8 Απριλίου στον Εύηνο ποταμό, στη Ναύπακτο.

Κέρδισε και τα δυο πρωταθλήματα που έγιναν εκεί και οι 32 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν σήκωσαν δυο κούπες μαζί με τον προπονητή Κώστα Ζάχο στα τμήματα μεγάλων ηλικιών και την προπονητρια στα τμήματα Υποδομής Ανθίππη Σκυριώτη (φωτό δεξιά)

Στη βαθμολογία Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων ο όμιλος της Χαλκίδας συγκέντρωσε 86,5 βαθμούς και η δεύτερη Κόνιτσα 44,5.

Στο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ο ΝΟΧ κατέκτησε την πρωτιά με 23,5 βαθμούς και δεύτερη ήρθε η Αθηναϊκή Λέσχη με 5.


Δείτε μερικούς αθλητές του ΝΟΧ που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών:


Οι Χαλκιδέοι που έκαναν κατάληψη στο βάθρο για το C2 Ομαδικό Ανδρών: 1η θέση: Βασ. Μοίρας-Μαν. Μοίρας, Νταντάκος-Μαντάς, Παπαθανάσης-Μουχτής.


Η Αλεξάνδρα Ντάμπου επιδεικνύει το χρυσό που κέρδισε στο C1 Νεανίδων. Η ίδια  πήρε τη δεύτερη θέση στο Κ1 γυναικών

1ος αναδείχθηκε στο κ1 εφήβων ο  Θ. Ντεγιάννης και  3ος ο Σ. Μαρκόπουλος.


Ξανά στο βάθρο ο ΝΟΧ στο Κ1 ανδρών μετά από αρκετά χρόνια με τον Αλέξανδρο Κάμφωνα (αριστερά) που κατετάγη 2ος.


Δυο ΝΟΧίτες νικητές στο Κ1 Παίδων Αρχαρίων: 1ος ο Π. Ζησέκας (στο κέντρο)  και 3ος ο Ν. Πανταζής (δεξιά).


Στο C1 Παγκορασίδων 1η αναδείχτηκε η Στέλλα Κακαρά.


Τις δυο πρώτες θέσεις κέρδισε ο ΝΟΧ στο Κ1 Παμπαίδων με τον Π. Λινάρδο (αριστερά) και το νικητή Ερ. Τραγάκη-Φριζή (κέντρο)


Πρωτιά και στο Κ1 Παγκορασίδων με την Ραφαέλα Δημάκου (κέντρο)


 * Στην Ευβοϊκή Γνώμη που κυκλοφορεί τη Μ. Πέμπτη δείτε όλους τους αθλητές που έφεραν ψηλά το ΝΟΧ



Επιστροφή