Ληστεία express στο Mall

Ληστεία express στο Mall
3 Απριλίου 2012, 12:33
A+ A-
Μέρα μεσημέρι οι δράστες άδειασαν τα ταμερία υποκαταστήματος τράπεζας.
Ληστεία exrpess σημειώθηκε χθες στη 1.30 το μεσημέρι στο Athens Mall στο Μαρούσι. Δύο  κακοποιοί μπούκαραν σε υποκατάστημα τράπεζας και αδιαφορώντας για τον κίνδυνο στον οποίο έβαζαν υπαλλήλους, πελάτες και θαμώνες του εμπορικούς κέντρου, άρπαξαν με την απειλή όπλων τα χρήματα των ταμείων.

Οι δύο δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με αποκριάτικες μάσκες. Αφού πήραν άγνωστο μέχρι σήμερα χρηματικό ποσό από την τράπεζα, διέφυγαν περνώντας ανάμεσα από τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε κάμερα του κλειστού κυκλώματος του Mall και με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δράστες πρέπει να είναι Αλβανοί. Το συμπέρασμα αυτό έβγαλαν οι αστυνομικοί από το ασημί πιστόλι που χρησιμοποίησε ένας από τος δύο κακοποιούς και μοιάζει μ' αυτό που είχαν αλλοδαποί σε άλλες ληστείες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.

Επιστροφή