Θετική η απόφαση για το ΔΑΡΙΓΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Θετική η απόφαση για το ΔΑΡΙΓΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο
1 Απριλίου 2012, 17:00
A+ A-
Ο πρ. βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου εξηγεί ποια είναι τα θετικά στοιχεία. 

Θετική χαρακτηρίζει  την απόφαση του  Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας για τη λήψη δανείου, με σκοπό τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην αγορά του οικοπέδου του ΔΑΡΙΓΚ Χαλκίδας, ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Αποστόλου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αποστόλου, σε γραπτή δήλωση, επισημαίνει:

" Η απόφαση αυτή κρίνεται θετική κυρίως για 4 λόγους :

1) γιατί υπηρετεί  το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή στόχο , που είναι να μην περιέλθει  το  γήπεδο  σε   ιδιωτικά συμφέροντα ,

2) γιατί έχουν εξαντληθεί όλες οι υπόλοιπες  νόμιμες διαδικασίες διεκδίκησης της κυριότητας από το Δήμο Χαλκιδέων ,

3) γιατί υποχρεώνει το Δημοτικό Συμβούλιο  της πόλης  να επανεξετάσει τη θέση του  για μη  συμμετοχή , λόγω οικονομικής αδυναμίας , στο σχετικό πλειστηριασμό και

4) γιατί η ευρύτατη πλειοψηφία  της δείχνει ότι η λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου άρχισε να  ξεκολλά  από τα  σύνδρομα του κομματισμού και  της εντοπιότητας  και να αποφασίζει με βάση τις πραγματικές ανάγκες .

Ας ελπίσουμε ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια  μέχρι την εξασφάλιση των απαραίτητων χρημάτων , ώστε να περιέλθει στη πόλη ο τελευταίος χώρος που της έμεινε με δυνατότητες κάλυψης αναγκών κοινωνικού χαρακτήρα."

Επιστροφή