Μπέρδεμα με την υποψηφιότητα Χειμάρα στις βουλευτικές εκλογές
Το μπελά του βρήκε ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη στήριξη της ΝΔ Θανάσης Χειμάρας τις τελευταίες μέρες. Τα τηλέφωνα στο γραφείο του έσπασαν, αφού φίλοι και γνωστοί διάβασαν το όνομα "Θ. Χειμάρας" στη λίστα υποψηφίων βουλευτών άλλου κόμματος.
Το μυαλό τους πήγε, όπως είναι φυσικό, στον Θανάση Χειμάρα και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι αποχώρησε από τη ΝΔ. Η αλήθεια είναι ότι υποψήφιος με άλλο κόμμα είναι κάποιος Θεόδωρος Χειμάρας και επειδή το μικρό του όνομα δεν αναγραφόταν ολόκληρο, αλλά μόνο το αρχικό Θ. δημιουργήθηκε το μπέρδεμα.
Ωστόσο, για να μην διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία, ο Θανάσης Χειμάρας έκρινε σκόπιμο να κάνει την ακόλουθη δήλωση:
« Με αφορμή τους υποψηφίους των Κομμάτων , ενόψει των Εθνικών εκλογών , θέλω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά , για μια ακόμη φορά , ότι ανήκω και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Ν.Δ. και τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά .
Αυτό είναι βεβαίως γνωστό σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο, αλλά υποχρεώνομαι να το διευκρινίσω, γιατί υποψήφιος άλλου Κόμματος, που φέρει το ίδιο επώνυμο (Χειμάρας Θεόδωρος),δημιούργησε σύγχυση στους φίλους μου, με αποτέλεσμα να δέχομαι εκατοντάδες τηλέφωνα από όλη την Περιφέρεια. »