Στο έλεος των κλεφτών ο Άγιος Νικόλαος Χαλκίδας

Στο έλεος των κλεφτών ο Άγιος Νικόλαος Χαλκίδας
15 Μαρτίου 2012, 08:30
A+ A-
Ευρεία σύσκεψη των κατοίκων και ψήφισμα στην Αστυνομία, για να αυξήσει τις περιπολίες.

Μετά πό πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου Γιώργου Συρόγιαννη και στα πλαίσια της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για το σοβαρό θέμα της εγκληματικότητας που πλήττει την περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Στην σύσκεψη ήταν παρόντες αρκετοί κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι  Αλέξανδρος Αναστασίου και Βασίλης Γουρνής. Όλοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το θέμα αφού η κατάσταση έχει πάρει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις με καθημερινά κρούσματα κλοπών σε σπίτια.

Μετά από συζήτηση και ανταλλαγή γόνιμων απόψεων οι κάτοικοι αποφάσισαν το συντονισμό δράσεων που θα αναλάβουν το προσεχές διάστημα, καθώς και την δημιουργία συντονιστικής επιτροπής για την προσπάθεια αποτροπής των κλοπών.

Ο πρόεδρος κ. Συρόγιαννης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι η απόφαση της δημοτικής κοινότητας θα έχει μορφή ψηφίσματος το οποίο μετά από παράσταση στον αστυνομικό διευθυντή Ευβοίας θα του ζητηθεί αιτιολογημένα και με στατιστικά στοιχεία η αύξηση της φύλαξης και των περιπολιών της αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο.

Επιστροφή