Λαμία: Βρήκε μόνος του τους κλέφτες

Λαμία: Βρήκε μόνος του τους κλέφτες
1 Μαρτίου 2012, 14:20
A+ A-
Ο 52χρονος αγρότης από τη Λαμία εντόπισε τα κλοπιμαία μόνος του και πήγε στην αστυνομία. 

Ισχυρό ένστικτο αποδείχθηκε ότι είχε ένας 52χρονος αγρότης από το Μώλο Φθιώτιδας. Κατάφερε να εντοπίσει μόνος του τα γεωργικά εργαλεία που είχαν κλέψει άγνωστοι από την αποθήκη του κι έτσι να οδηγήσει την αστυνομία στα ίχνη των δραστών. 

Ο 52χρονος είχε πέσει θύμα κλοπής προχθές το απόγευμα, όταν από τη γεωργική του αποθήκη έκαναν φτερά ένας καλλιεργητής τρακτέρ και άλλα γεωργικά μεταλλικά εξαρτήματα και εργαλεία. 

Για καλή του τύχη τα συγκεκριμένα αντικείμενα τα εντόπισε όταν επισκέφτηκε χθες εταιρεία ανακύκλωση παλιών σιδήρων και μετάλλων στην περιοχή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία αρχικά συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο της εταιρείας. 

Στη συνέχεια η έρευνα οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της κλοπής. Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 30 ετών, οι οποίοι φέρεται ότι είχαν αφαιρέσει τα αντικείμενα από την αποθήκη και στη συνέχεια τα πούλησαν για παλιοσίδερα στην εταιρεία ανακύκλωσης. 

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Λαμίας κατηγορούμενοι οι δύο για κλοπή και ο υπεύθυνος της εταιρείας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής. 

Επιστροφή