Ο θάνατος της Houston και η σχέση της ταινίας "Ο Σωματοφύλακας" με τη Χαλκίδα

Ο θάνατος της Houston και η σχέση της ταινίας Ο Σωματοφύλακας με τη Χαλκίδα
12 Φεβρουαρίου 2012, 18:45
A+ A-
Με αφορμή το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας θυμόμαστε ένα γεγονός που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 48 ετών άφησε η Whitney Houston, όπως  μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανακοίνωσε πως η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο «Beverly Hilton» στις 15:55 το μεσημέρι του Σαββάτου, τοπική ώρα (01:55 τα ξημερώματα Κυριακής, ώρα Ελλάδος).

«Δεν υπάρχουν προφανείς ενδείξεις πως ο θάνατός της οφείλεται σε κάποιου είδους εγκληματική ενέργεια», τόνισε ο Mark Rosen. Το πτώμα της διάσημης τραγουδίστριας βρέθηκε μέσα στην τουαλέτα από τον σωματοφύλακά της, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία.

Η Whitney Houston θεωρούταν μια από τις πιο διάσημες εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας από τα μέσα της δεκαετίας του '80, σημειώνοντας παράλληλα τεράστια επιτυχία στη μεγάλη οθόνη στις αρχές της δεκαετίας του '90 με ταινίες όπως «The Bodyguard» και «Waiting to Exhale».

Η φωνή της είχε εμπνεύσει πλήθος θαυμαστών της, με τα τραγούδια της «I have nothing» και «I will always love you» να θεωρούνται διαχρονικά.

Στην ταινία «The Bodyguard» ( Ο Σωματοφύλακας) έπαιζε με συμπρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ. Μία σκηνή της ταινίας είχε προκαλέσει σάλο σε δίκη που έγινε στη Χαλκίδα, με κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Ιωσήφ Βαγιωνή.

Ο επιχειρηματίας ήταν κατηγορούμενος για το φόνο της ερωμένης του Ελένης Πίσκου με ένα σπαθί και ο υπερασπιστικός του ισχυρισμός ήταν ότι δεν την σκότωσε, αλλά ο θάνατος προήλθε τυχαία κατά τη διάρκεια αναπαράστασης ερωτικής σκηνής από τη συγκεκριμένη ταινία. 

Πράγματι στην ταινία υπάρχει σκηνή όπου ο Κόστνερ με σπαθί κόβει ένα μαντίλι της Χιούστον και στη συνέχεια κάνουν έρωτα.  

Δείτε το βίντεο από το τραγούδι-ύμνο των ερωτευμένων «I will always love you». 

Επιστροφή