Ένας Γκρινιάρης χωρίς ίχνος γκρίνιας

Ένας Γκρινιάρης χωρίς ίχνος γκρίνιας
9 Φεβρουαρίου 2012, 10:10
A+ A-
Μόνο καλά λόγια είχε να πει στο Δήμαρχο ο εφημέριος του Αγίου Σπυρίδωνα Ιωάννης Γκρινιάρης (φωτό).

Ο Δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης πήγε στην κοπή πίτας της Ενορίας Αγίων Σπυρίδωνος – Γεωργίου, σε κοσμικό κέντρο της Χαλκίδας και παρόλο που ο εφημέριος της Ενορίας ονομάζεται Ιωάννης Γκρινιάρης δεν άκουσε καθόλου ...γκρίνια.

Αντίθετα ο π. Ιωάννης μίλησε με θερμούς λόγους για τον Δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, αλλά και κάποια έργα που έχει κάνει ο Δήμος στην Ενορία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ήταν επίσης παρόντες ο πρώην εφημέριος της ενορίας π. Δημήτριος Χαϊνάς, η δημοτικός σύμβουλος Τασούλα Ψυχογιού και πολλοί ενορίτες.

Όπως εξήγησε ο π. Ιωάννης, σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η γνωριμία των ενοριτών μεταξύ τους  και  η ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας. Οι στόχοι επιτεύχθηκαν, ενώ επιπλέον οι παριστάμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, υπό τους ήχους ορχήστρας με ζωντανή μουσική. 

Επιστροφή