Ο βοσκός συναντάει την τουρίστρια μετά από 40 χρόνια

Ο βοσκός συναντάει την τουρίστρια μετά από 40 χρόνια
1 Φεβρουαρίου 2012, 08:17
A+ A-
Η θρυλική ατάκα "Στάσου μύγδαλα" θα ξανακουστεί από τον Γιάννη Βόγλη στην εκπομπή "Πάμε πακέτο".
Μία συνάντηση έκπληξη περιλαμβάνει η εκπομπή "Πάμε πακέτο", που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ. Μετά από 40 ολόκληρα χρόνια θα συναντηθούν οι πρωταγωνιστές μία θρυλικής ταινίας.   

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου με το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο, Γιάννης Βόγλης, στέλνει πακέτο στη συμπρωταγωνίστριά του Αnne Lonnberg, με την οποία αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που άφησαν εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, στην ταινία «Κορίτσια στον Ήλιο».

Η ιστορία αγάπης του Έλληνα βοσκού με την Αγγλίδα τουρίστρια ξαναζωντανεύει μπροστά μας, μόνο που αυτή την φορά θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο. Η φράση «Στάσου, μύγδαλα!», θα ακουστεί ξανά μετά από σαράντα χρόνια, αλλά αυτή τη φορά η κινηματογραφική Άνναμπελ δεν θα τρέξει για να αποφύγει τον αποστολέα.

Πώς θα βιώσουν οι δύο πλευρές αυτή τη συνάντηση; Ποια εξέλιξη είχε η ζωή της παραλήπτριας μετά το απρόβλεπτα επιτυχημένο κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην Ελλάδα; Οι απαντήσεις επί της μικρής οθόνης, την Πέμπτη.

Στη φωτογραφία Anne Lonnberg, Γιάννης Βόγλης και Βίκυ Χατζηβασιλείου την ημέρα που γυρίστηκε το επεισόδιο στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής. 

Επιστροφή