Μπλέκουν τον Ιατρόπουλο στο κύκλωμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης

Μπλέκουν τον Ιατρόπουλο στο κύκλωμα εκβιαστών της Θεσσαλονίκης
20 Ιανουαρίου 2012, 11:53
A+ A-
Τι λέει ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Ευβοιώτη σκηνοθέτη Σταύρου Ιωάννου
Έκπληξη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση για εμπλοκή του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου (φωτό) σε κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του πρωταγωνιστή της ταινίας του Ευβοιώτη σκηνοθέτη Σταύρου Ιωάννου, φιγουράρει στη λίστα των μελών μιας εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονται σε υποθέσεις εκβιασμών, τοκοφλυφίας, ξέπλυμα χρήματος κ.α.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποποιείται κάθε ανάμειξή του και το δήλωσε δημόσια. Ο ίδιος είπε για το θέμα: «Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών. Με 2-3 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε. Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη, απ' όπου κατάγομαι. Που να ξέρω εγώ τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;

»Είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου. Βέβαια, δεν με έχει καλέσει κανείς μέχρι τώρα για απολογία. Οκτώ μήνες ήμουν άνεργος και ζούσα από το ταμείο ανεργίας. Σήμερα αν ανοίξουν τους λογαριασμούς μου δεν θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ. Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δεν θα είχα πρόβλημα επιβίωσης».

Επιστροφή