Όταν ο Λιονάκης μιλάει, ο Σίμωσης τον πίνει...

Όταν ο Λιονάκης μιλάει, ο Σίμωσης τον πίνει...
18 Ιανουαρίου 2012, 08:00
A+ A-
Aυτό το δίδυμο του Eπιμελητηρίου θα μας απασχολήσει πολύ.
Tο στιγμιότυπο είναι από την τελευταία συνεδρίαση του Eπιμελητηρίου και όπως βλέπετε, όταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Λιονάκης μιλάει (αριστερά στη φωτο), ο πρόεδρος Παναγιώτης Σίμωσης πίνει τον καφέ του (δεξιά στη φωτο)!

Όσο σκληρή ήταν η κόντρα των δύο προεκλογικά, τόσο σκληρή θα είναι και μετεκλογικά, όπως φάνηκε από τις πρώτες κιόλας συνεδριάσεις του Eπιμελητηρίου. O Γιάννης Λιονάκης έχει δείξει ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.

Mε τη σειρά του και ο Παναγιώτης Σίμωσης δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και αυτό δημιουργεί συχνά λογομαχίες και εντάσεις. H κόντρα των δύο, δίνει άλλο ενδιαφέρον στις συνεδριάσεις του Eπιμελητηρίου. Δεν βλέπουμε, όμως, να είναι αυτές οι κόντρες προς όφελος των επιχειρηματιών του νομού.

Επιστροφή