Να τρως αγόρι μου μέλι και γραβιέρα

Να τρως αγόρι μου μέλι και γραβιέρα
15 Ιανουαρίου 2012, 18:15
A+ A-
Γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την δασκάλα του έρωτα και τις συνομιλίες της στο FACEBOOK με ανήλικους μαθητές.

Παραιτήθηκε από το σχολείο, που υπηρετούσε η 22χρονη δασκάλα στην Κρήτη, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως "δασκάλα του έρωτα". Η 22χρονη "ψάρευε" ανήλικους μέσω Facebook και στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί τους. 

Η κατάθεση ενός 13χρονου αποκάλυψε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη δράση της δασκάλας, η οποία έγνε δικτυακή φίλη του και άρχισε να συνομιλεί μαζί του μέσω Facebook.

Κάποια στιγμή άρχισε να γδύνεται μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή και να προκαλεί τον 13χρονο, τον οποίο μετά από αρκετές συνομιλίες ρώτησε: " Πώς θα αισθανόσουν αν ακουμπούσες αυτό που βλέπεις;¨

Τελικά έκλεισαν ραντεβού, μία μέρα που οι γονείς του 13χρονου έλειπαν εκτός πόλης και έκαναν έρωτα μέσα στο σπίτι του! Μάλιστα ο 13χρονος είχε κλειδώσει τη γιαγιά του, που μένει στο ίδιο σπίτι, μέσα στο υπνοδωμάτιο της!  

Ακολούθησαν κι άλλες συνευρέσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζονταν οι συζητήσεις στο Facebook και κάποια στιγμή η δασκάλα του έγραφε: "Σε παρακαλώ να τρως μέλι και γραβιέρα, για να είσαι δυνατός."  

Η αποκάλυψη της δράσης της δασκάλας έγινε όταν ο πατέρας του 13χρονου αντιλήφθηκε την εξάρτηση του γιου του με τον υπολογιστή και τον υποχρέωσε με τη χρήση βίας να του αποκαλύψει τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook.

Όταν μπήκε ο πατέρας στη σελίδα του γιου και είδε τους διαλόγους του παιδιού του με τη δασκάλα κατάλαβε τι συμβαίνει και ειδοποίησε την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα να γίνει τελικά η αποκάλυψη της δράσης της 22χρονης δασκάλας.

Επιστροφή