Νέα μοντέλα με Windows Phone

Νέα μοντέλα με Windows Phone
30 Δεκεμβρίου 2011, 18:00
A+ A-
Φουλ επίθεση από τη Microsoft στα smartphones
Υψηλούς στόχους βάζει η Microsoft όσον αφορά τα Windows Phone, την πλατφόρμα της αμερικανικής εταιρείας για τις φορητές συσκευές. Οι πρώτες συσκευές με την τελευταία έκδοση, τα Windows Phone 7.5, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά και τα πρώτα δείγματα των πωλήσεων είναι ενθαρρυντικά για την Microsoft.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο συσκευές με Windows Phone 7.5 από την HTC (Radar και Titan), καθώς και μία από τη Samsung (Omnia W). Επιπλέον, στις αρχές του 2012 αναμένονται οι δύο πρώτες συσκευές της Nokia με Windows Phone, και πιο συγκεκριμένα τα Lumia 800 και Lumia 710, οι οποίες αναμένεται να δώσουν σημαντική ώθηση στην πλατφόρμα.

Τα Windows Phone 7.5 έχουν μία σημαντική αναβάθμιση, με την οποία είναι μεγαλύτερη η ευκολία στην επικοινωνία λόγω της ενοποίησης των διαφόρων μεθόδων (π.χ. τα μηνύματα από υπηρεσίες όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn συγκεντρώνονται σε ένα σημείο), αλλά και στην ύπαρξη των ζωντανών «παραθύρων» (live tiles) που προσφέρουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας.


Επιστροφή