Έσπασαν με κλωτσιά την πόρτα και μπούκαραν στο σπίτι 65χρονης
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 3 αγνώστων δραστών, οι οποίοι λήστεψαν 65χρονη το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, στη περιοχή Προσκυνάς Φθιώτιδας.
Οι ληστές, ένας εκ των οποίων φορούσε κουκούλα, έσπασαν με κλωτσιά την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα στις 8:30 περίπου το βράδυ. Ο ένας κρατούσε πιστόλι και απείλησε την 65χρονη.
Οι άλλοι δύο έκαναν ...φύλλο και φτερό τους χώρους του σπιτιού,άρπαξαν κοσμήματα, 20 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και έφυγαν ανενόχλητοι, αφού η άτυχη γυναίκα ήταν αδύνατο να τους εμποδίσει.
Προανάκριση για την υπόπθεση διενεργεί η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.




















