Εντυπωσίασαν τα καλικαντζαράκια στα Λουκίσια

Εντυπωσίασαν τα καλικαντζαράκια στα Λουκίσια
20 Δεκεμβρίου 2011, 07:00
A+ A-
Εορταστικές εκδηλώσεις και στη Δροσιά με πολύ κέφι το Σαββατοκύριακο.
Στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στα Λουκίσια την παράσταση έκλεψαν η παιδική χορωδία και τα Καλικαντζαράκια του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Ανθηδών», που χόρεψαν γύρω από το δέντρο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία των Λουκισίων, με τη συμμετοχή μαθητών, του Πολιτιστικού Συλλόγου, Συλλόγων  Γονέων και της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλκιδέων. 

Την επόμενη μέρα (Κυριακή 18 Δεκέμβρη) στη Δροσιά, παρά τα τερτίπια του καιρού, ο κόσμος αψήφησε το ψιλόβροχο και έδωσε το "παρών" στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία πριν το άναμμα του δένδρου.

Η συνέχεια δόθηκε στο Προαύλιο του Γυμνασίου Δροσιάς, με πρωταγωνιστές επί σκηνής νεράιδες και καλικαντζαράκια, όλα βγαλμένα από τους Χριστουγεννιάτικους κόσμους της παράδοσης και των παραμυθιών.

Συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσιάς, η Θεατρική Ομάδα Ανθηδόνας " Εν Χαλίοις Θέατρον", ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Δροσιάς, Α΄, Β΄ και Γ΄ Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Δροσιάς και όλοι οι Σύλλογοι Γονέων  των σχολείων.

Επιστροφή