Το εθνικό νόμισμα είναι ο μοχλός διεξόδου από την κρίση

Το εθνικό νόμισμα είναι ο μοχλός διεξόδου από την κρίση
18 Δεκεμβρίου 2011, 12:30
A+ A-
Υποστήριξε ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης σε εκδήλωση της Παρέμβασης Πολιτών.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στην Χαλκίδα, η εκδήλωση - ομιλία που διοργάνωσε η Παρέμβαση Πολιτών Εύβοιας, με θέμα "Ευρώ ή εθνικό νόμισμα". 

Ομιλητής ήταν ο έγκριτος οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά όλα τα δεδομένα αναφορικά με το ευρώ και τα προβλήματα που δημιουργεί στην Ελληνική Οικονομία και παρουσίασε την μοναδική εναλλακτική πρόταση που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Δ. Καζάκης απάντησε σε ερωτήσεις παρευρισκομένων, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου το οποίο πρότεινε και αναλύθηκαν όλες οι δυνατότητες, που υπάρχουν, ώστε η μετάβαση αυτή να γίνει προς όφελος των Ελλήνων και χωρίς κανένα κίνδυνο αναφορικά με την οικονομία και την Εθνική Ασφάλεια

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων Στέλιος Μαργαρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φραντζής, ο γιατρός Αλέκος Δαύρης, ο Δημήτρης Σταματούκος πρ. μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Θανάσης Καπέτος, ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιώργος Σπύρου κ.ά.

Στη φωτογραφία μία άποψη από το ακροατήριο της εκδήλωσης.

Επιστροφή