69χρονη έσφαξε τη γειτόνισσά της με κουζινομάχαιρο

69χρονη έσφαξε τη γειτόνισσά της με κουζινομάχαιρο
3 Δεκεμβρίου 2011, 07:02
A+ A-
Αποτρόπαιο έγκλημα στο Κιλκίς.
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στο χωριό Νέο Αγιονέρι. Θύμα είναι μια 75χρονη γιαγιά και δράστιδα η 69 ετών γειτόνισσά της.

Σε κατάσταση αμόκ, η 69χρονη εισέβαλε στο σπίτι της γειτόνισσάς της και την κατακρεούργησε με ένα κουζινομάχαιρο! Την μαχαίρωσε στο πρόσωπο, στο λαιμό και το θώρακα και πνιγμένη μέσα στα αίματα τράπηκε σε φυγή.

Όμως, η κόρη της άτυχης 75χρονης είδε τη δράστιδα να βγαίνει από το σπίτι γεμάτη αίματα και ειδοποίησε την Αστυνομία.  άντρες της ΕΛΑΣ προσπάθησαν να τη συλλάβουν αμέσως, αλλά βρήκαν την 69χρονη λιπόθυμη, καθώς είχε πάρει φυτοφάρμακο για να αυτοκτονήσει.

Έτσι, οι αστυνομικοί μετέφεραν τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Όπως αποκάλυψαν κάτοικοι του χωριού, η 69χρονη αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Επιστροφή