Σφάζει με το γάντι ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ

Σφάζει με το γάντι ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ
1 Δεκεμβρίου 2011, 15:00
A+ A-
Ο συνδυασμός των Δασκάλων "Τελευταίο Θρανίο" εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ.
Με μία ανακοίνωση, που έχει τίτλο " Μιλούν σαν να είναι όλα όπως πριν", ο συνδυασμός "Τελευταίο Θρανίο" (που πήρε μέρος στις εκλογές και κατέλαβε την δεύτερη θέση και δύο έδρες στο ΔΣ)... σφάζει με το γάντι τους άλλους δύο συνδυασμούς, που μετέχουν στη Διοίκηση, την ΠΑΣΚ και τη ΔΑΚΕ.

Στην ουσία τους κατηγορεί για "βολεψάκηδες", που επιδιώκουν συνδικαλιστικές άδειες, και αποτελούν -κατά τα λεγόμενα της παράταξης- φιλομνημονιακούς παράγοντες, που δεν επιθυμούν να αλλάξει τίποτε.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση, που είναι η εξής:

"Οι αξιότιμοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ, ευχαριστημένοι από τους εαυτούς τους και τις τελευταίες κατακτήσεις του κλάδου, επιμένουν στη συμμόρφωση όλων (και του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΘΡΑΝΙΟΥ) για τη διατήρηση αυτής της ωφέλιμης σταθερότητας.

Τους απογοητεύσαμε, διότι πίστεψαν ότι θα έχουμε το ρόλο μόνο του πετροβολητή των εκπροσώπων της εξουσίας.

Τους απογοητεύσαμε, διότι ποτέ δεν πίστεψαν πως θα διεκδικούσαμε την προεδρία του συλλόγου, για να υλοποιήσουμε άμεσα τις πρώτες επιλογές μας, όπως μείωση συνδρομής λιγότερο από το 50%, ξενοίκιασμα γραφείων και μείωση λειτουργικών εξόδων, αλλαγή καταστατικού, όπως και των υπόλοιπων θέσεών μας.

Τους δυσαρεστήσαμε διότι δεν πράξαμε ιδιοτελώς, ώστε να μοιράσουμε τις θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα που χρήζουν πολλών αδειών. Θα μας κατηγορήσουν οπωσδήποτε, που δε θα συμπράξουμε στη σύνθεση ενός φιλομνημονιακού Δ.Σ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η οδός της αναστάσεως διέρχεται υποχρεωτικά αυτής της σταυρώσεως."

Επιστροφή