Προχειροδουλειές από το Δήμο Χαλκιδέων
Σε επισκευή πεζοδρομίων προχώρησε τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Χαλκιδέων, στην οδό Αβάντων. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, αφενός έγινε προχειροδουλειά και αφετέρου η αισθητική πήγε ...περίπατο.
Με τρία διαφορετικού τύπου και χρώματος πλακάκια έχει επιστρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να προκύψει ...αχταρμάς. Επιπλέον εξαφανίστηκαν και το κολονάκια, που απαγορεύουν την στάθμευση οχημάτων πάνω στα πεζοδρόμια.
Το θέμα με τα κολονάκια έχει πάρει διαστάσεις .... επιδημίας. Αν παρατηρήσετε τα πεζοδρόμια της Αβάντων, θα διαπιστώσετε ότι λείπουν πολλά κολονάκια σε διάφορα σημεία και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι έχει συμβεί.
Το θέμα είναι ότι ο Δήμος δεν κάνει τίποτε. Αφού όμως δεν μπορεί να ... περιφρουρήσει τα κολονάκια ας τα ξηλώσει όλα να υπάρχει τουλάχιστον ομοιομορφία σε όλο το μήκος του δρόμου.