Ξέμεινε από καύσιμα ο Δήμος Σκύρου!

14 Νοεμβρίου 2011, 07:53
A+ A-
Σταματάει από σήμερα μεταφορές μαθητών, αποκομιδή σκουπιδιών και άλλες δραστηριότητες.

Ο Δήμος Σκύρου ξέμεινε από καύσιμα ( πετρέλαιο και βενζίνη), με αποτέλεσμα από σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου να σταματάει την μεταφορά μαθητών, την αποκομιδή σκουπιδιών και κάθε άλλη δραστηριότητα, που απαιτεί την χρήση οχημάτων και μηχανημάτων.

Αιτία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, που βλέπετε δεξιά, η άρνηση όλων των πρατηριούχων του νησιού να προμηθεύσουν καύσιμα στο Δήμο επί πιστώσει.

Οι πρατηριούχοι απαιτούν να πληρώνονται τοις μετρητοίς, κάτι που σύμφωνα με το Δήμο είναι αδύνατο, λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Όπως βλέπετε και στο έγγραφο, ο Δήμος απειλεί ότι θα προμηθευτεί καύσιμα από την Κύμη, σε μία προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις των πρατηριούχων.

Στο πρόβλημα πάντως πρέπει να δοθεί σύντομα λύση, αφού δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πολύ καιρό, να μην πηγαίνουν δηλαδή τα παιδιά στο σχολείο με μέσα του Δήμου, ούτε να παραμένουν τα σκουπίδια αμάζευτα. 

Επιστροφή