Καταποντισμός ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση
Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε η MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News.
Το πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικό Κόμμα καταγράφει ποσοστό της τάξης του 11,9% έχοντας απόσταση αναπνοής από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων έρχεται το κόμμα της ΝΔ με το συρρικνωμένο ποσοστό του 21,8%. Στην τρίτη θέση είναι το ΚΚΕ με 9,5% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 7,6%, Δημοκρατική Αριστερά με 6,5%, ΛΑ.Ο.Σ στο 6,1%, ΔΗ.ΣΥ και Οικολόγοι με 2,8 και Αρμα Πολιτών στο 1,3%.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια δημοσκόπηση, το 58,3% των πολιτών ζητά την απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και επικρατέστεροι διάδοχοι εμφανίζονται ο Βαγγέλης Βενιζέλος με τον Ανδρέα Λοβέρδο.