Φταίμε και εμείς για την κρίση

Φταίμε και εμείς για την κρίση
6 Νοεμβρίου 2011, 14:00
A+ A-
Μία διαφορετική άποψη από τον ιδιοκτήτη μίνι-μάρκετ Γιώργο Πασσαλή.

Ο γνωστός ιδιοκτήτης μίνι-μάρκετ, στην οδό Νεοφύτου, Γιώργος Πασσαλής, καταθέτει μία διαφορετική άποψη για την οικονομική κρίση, αφού αποφεύγει να ρίξει όλα τα βάρη στους πολιτικούς.

"Να σταματήσουμε να πιπιλάμε την καραμέλα, ότι για όλα φταίνε οι πολιτικοί" τονίζει και προσθέτει: " Φταίμε και εμείς οι πολίτες, γιατί όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας φανήκαμε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς το κράτος, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο."

Επιπλέον ο κ. Πασσαλής έχει να πει και μία κουβέντα σε όσους πιστεύουν ότι φταίνε μόνο οι πολιτικοί και σημειώνει: "Τόσα χρόνια ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους και μετά τους ρίχνουμε όλες τις ευθύνες. Κανονικά δεν έπρεπε να μιλάμε, αλλά να σκύβουμε το κεφάλι και να αναλογιζόμαστε τα λάθη μας."

 

Επιστροφή