Έβαλε τον εραστή να "φάει" το σύζυγο

Έβαλε τον εραστή να φάει το σύζυγο
9 Οκτωβρίου 2011, 20:47
A+ A-
Eλληνίδα η "διαβολογυναίκα" της Aυστραλίας.
Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο της Μελβούρνης, η 44χρονη Βίκυ Σωτηρίου που συνωμότησε με τον εραστή της Αρη Δημητράκη, για να σκοτώσουν τον άνδρα της Κρις Σωτηρίου, ανήμερα της επετείου των γενεθλίων του.

Aρχικά η Σωτηρίου είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην απόπειρα δολοφονίας του άνδρα της. Yποστήριξε ότι ο εραστής της λειτούργησε αυτοβούλως λόγω ζήλειας. Ο εραστής της Άρης Δημητράκης εκτίει ήδη 5χρονη ποινή φυλάκισης και "έκαψε" την "διαβολογυναίκα".

O εραστής κατέθεσε ότι η Σωτηρίου όχι μόνο είχε πλήρη γνώση του διαβολικού σχεδίου εξόντωσης του άνδρα της, αλλά ήταν αυτή που συναντήθηκε με τον Δημητράκη για να του δώσει το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Ακόμα και ο -τυχερός, αφού δεν καταφεραν να τον σκοτώσουν- σύζυγος Κρις Σωτηρίου δήλωσε συγκλονισμένος στο δικαστήριο και ότι του ήταν αδιανόητο να πιστέψει πως η σύζυγός του, που έδειχνε ότι τον αγαπούσε στην ουσία σχεδίαζε τον θάνατό του. Η ποινή της Σωτηρίου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.


Επιστροφή