Ο Αρμόνης δεν πάει για πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Ο Αρμόνης δεν πάει για πρόεδρος του Επιμελητηρίου
8 Οκτωβρίου 2011, 10:54
A+ A-
Και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ψάχνει "αρχηγό" του ψηφοδελτίου
Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, με την οποία δήλωναν ότι ψάχνουν υποψήφιο πρόεδρο για να κατεβάσουν δικό τους ψηφοδέλτιο στις Επιμελητηριακές εκλογές. Ήταν μια κίνηση "ενημερωτική", που έδειξε όμως ότι δεν κάνουν ...ουρά έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ οι υποψήφιοι πρόεδροι του Επιμελητηρίου.

Πρώτος στόχος της "πρασινης" κίνησης του Επιμελητηρίου ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Βασίλης Αρμόνης (φωτο). Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων δεν φέρεται να έκλεισε η συμφωνία και έπεσαν στο τραπέζι, άλλα ονόματα.

Πιο έντονα συζητήθηκε η περίπτωση του επιχειρηματία Κώστα Σιαμαντούρου. Ο ίδιος έκανε μια σειρά επαφών με σημερινούς επιμελητηριακούς συμβούλους, αλλά βρήκε ...τοίχο. Οι περισσότεροι είχαν ήδη κλείσει συμφωνίες με άλλους συνδυασμούς και τον αποθάρρυναν.

Αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος της "πράσινης" κίνησης ο Βασίλης Αρμόνης ή ο Κώστας Σιαμαντούρος. Η αναζήτηση συνεχίζεται και ο χρόνος τελειώνει, αφού θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες οι άλλοι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στις Επιμελητηριακές εκλογές.


Επιστροφή