Αφήνουν την εξέδρα οι φίλοι του ΑΟΧ
Oι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς ...κάνουν ντου στο γήπεδο, και μην πάει ο νους σας στο κακό. Ο Όμιλος Φιλάθλων ΑΟ Χαλκίς "Τρελά Νερά", σε συνεργασία με τους Ζυγοσιανούς Αθήνας και άλλοι σύνδεσμοι φιλάθλων ...αφήνουν την εξέδρα και θα παίξουν μπάλα σ' ένα διαφορετικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της Εύβοιας (Πέι Δοκού), μετά από πρωτοβουλία των φιλάθλων της Χαλκίδας.
Το τουρνουά με τις ομάδες φιλάθλων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί, στο Ενωσιακό Γήπεδο Χαλκίδας και οι φίλαθλοι που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι από τους συνδέσμους:
- Τρελά Νερά (ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ)
- Ζυγοσιανοί Αθήνας (ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ)
- Καβάλα Athens Club (ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ)
- Μελανόλευκοι Athens Club (ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
- Ηλυσιακός Club (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)
Σκοπός του Τουρνουά είναι να δείξουν ότι υπάρχει και η πλευρά των φιλάθλων που μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά, χωρίς βία και επεισόδια. Επίσης θα είναι ένα τουρνουά διαμαρτυρίας απέναντι στο σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο που υποφέρει από τους στημένους αγώνες και τις δολοπλοκίες με αποτέλεσμα να τιμωρούνται με υποβιβασμό οι ομάδες και να απογοητεύονται οι φίλαθλοι τους.
Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.