ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (ΛΙΓΚ ΚΑΠ) 2-3: Πως τα φέρνει η ζωή - Ο Αυλωνίτης κόντρα στην Προποντίδα σε τελικό

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (ΛΙΓΚ ΚΑΠ) 2-3: Πως τα φέρνει η ζωή - Ο Αυλωνίτης κόντρα στην Προποντίδα σε τελικό
21 Οκτωβρίου 2026, 20:18
A+ A-
Οι δηλώσεις του Χαλκιδέου κόουτς του Απόλλωνα στο egnomi.gr.

Ο Απόλλων Ερέτριας του Αντώνη Αυλωνίτη έκλεισε θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Προποντίδα.

Πως τα φέρνει η ζωή (;), με τον πολύπειρο Χαλκιδέο τεχνικό του Απόλλωνα να λέει πριν από λίγο, χαριτολογώντας στο egnomi.gr ότι "ο δολοφόνος πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος" και πρόσθεσε:

"Συγχαρητήρια στην Προποντίδα, ένιωσα συγκίνηση, χαρά και περηφάνια. Να κερδίσει ο καλύτερος στον τελικό".

Στο σημερινό ματς η Ερέτρια άνοιξε το σκορ με τον Τόρα στο 12' και στο 20' ο Σεϊνταράς -που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου- κέρδισε πέναλτι.

Το εκτέλεσε εύστοχα ο Βεζιρτζόγλου και έκανε το 0-2.

Η Μακρυκάπα γύρισε στο ματς στο 36' με γκολ του Αργύρη Σακκά για το 1-2.

Όμως, στο 40' η Ερέτρια με πλασέ του Βεζιρτζόγλου στην απέναντι γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο β' ημίχρονο η Μακρυκάπα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και μείωσε στο 83' με τον Σπύρο Γκάβαλη, μετά από φάουλ του Αλέξανδρου Βαλκάνου στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αντώνης Αυλωνίτης πρόσθεσε στο egnomi.gr:

"Στα πρώτα 60 λεπτά ήμασταν καλύτεροι και πλην των τριών γκολ έχουμε κι άλλες φάσεις, με Μπαλάκα και Σεϊνταρά, για να κλειδώσουμε νωρίτερα την πρόκριση.

Μετά το 60' κουραστήκαμε, δεν είχαμε κουράγια, παίζαμε μαζικά άμυνα, πήγαμε στη Μακρυκάπα με 15 παίκτες, το ρόστερ είναι ελλιπέστατο.

Ο Αλεξανδρής έχει κληθεί να μιλήσει με τη διοίκηση, ο Χρυσικός δεν ήταν μαζί μας, ο Κολιόπουλος από βδομάδα θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης.

Όπως και στο ματς της Δροσιάς, έκανα μόλις δυο αλλαγές.

Βγάλαμε το σημερινό ματς με 5 -ηλικιακά- μικρούς.

Αυτοί που ξεχώρισαν, πέρα από τον Σεϊνταρά, που αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό και τα έκανε όλα, ήταν ο Θωμάς ο Ψωμαδέλης και ο Αντώνης ο Κικίδης.

Τέτοιους παίκτες θέλω να βλέπω, μαχητές.

Το κέρδος μου δεν είναι μια πρόκριση σε έναν τελικό, αλλά παιδιά που μπήκαν στο ματς για να δαγκώσουν σίδερα απέναντι σε μια σκληρή ομάδα.

Και με ανάλογες εμφανίσεις, αυτά τα παιδιά χτυπάνε την πόρτα της 11αδας.

Αλλά υποφέραμε, όχι τόσο σε σετ παιχνίδι, αλλά στις στημένες μπάλες της Μακρυκάπας.

Είναι ομάδα που έχει παιδιά έμπειρα και με όγκο, γεμίζουν την περιοχή.

Δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσεις στο καλό της διάστημα όταν σε πιέζει.

Ήμασταν από ένα σημείο και μετά αποκομμένοι.

Βρήκαμε στο 89' μια κλασική φάση με τον Λάζρι (μπήκε αλλαγή), δεν την κάναμε γκολ και έπρεπε να αντέξουμε στις καθυστερήσεις, πράγμα που κάναμε και φύγαμε νικητές".

Διαιτησία: Γκάτσος, Γεωργαράς- Καραδήμος.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Χαρ. Αγραφιώτης, Βασίλης Γίγας, Χασάνδρας, Καρβελάς, Καραντάκης, Πασάι, Παν. Τσούτσης, Σεΐτης, Αργ. Σακκάς, Αλ. Βαλκάνος, Τζαφέρος (Α. Ζέρβας, Κούκουρας, Γκέκας, Σπύρος Γκάβαλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μητακίδης, Θωμ. Ψωμαδέλης, Πουλιανός, Σελίμ Μυρτέζα, Ανγκέλι, Πανταζέλος, Σεϊνταράς, Μπαλάκας, Αντ. Κικίδης, Βεζιρτζόγλου, Γκέρσι Τόρα (Λάζρι, Κολιοφούτης, Ντότσι, Τσαμούρας).

Επιστροφή