ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΚΑΣ: Περαστικά στον Κοτολλάκου, το ματς έρχεται σε δεύτερη μοίρα
Στο egnomi.gr μίλησε μετά το ισόπαλο 1-1 στο Βασιλικό κόντρα στον Λήλα (εδώ) ο κόουτς του Δύστου Γιώργος Τζόκας και αναφέρθηκε πρωτίστως στον Κοτολλάκου, ο οποίος ζαλίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας κι έπειτα στην αναμέτρηση ...που φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Ο έμπειρος Νεοχωρίτης κόουτς είπε:
"Το ματς έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Κοτολλάκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας, γιατί ένιωσε μια αδιαθεσία εν ώρα αγώνα κι έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Τον συνόδευσε η διοίκηση στο νοσοκομείο, θα μείνει εκεί σήμερα το βράδυ, κι ελπίζουμε σύντομα να επιστέψει κοντά μας.
Αλλά ανησυχήσαμε πολύ...
Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ο Λήλας ήταν καλύτερος, χωρίς, όμως, να μας κάνει φάσεις, εκτός από ένα δοκάρι και το γκολ-πέναλτι.
Στο β' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Μάς αδικεί το 1-1, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ...και 2 ...και 3 γκολ. Ο κίπερ Αραχωβίτης μια φορά έπιασε την μπάλα.
Είχαμε τον έλεγχο 100%.
Τα παιδιά έβγαλαν πάθος και ενέργεια.
Έγινε καλό ματς, γιατί και ο Λήλας είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται και παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο.
Ωστόσο, η ομάδα μας διατηρεί επιφυλάξεις, για το πέναλτι που κέρδισε ο Λήλας και προηγήθηκε στο σκορ.
Τα παιδιά της ομάδας υποστηρίζουν ότι έπρεπε να καταλογιστεί οφσάιντ πριν την παράβαση".




















