Η "αμαρτωλή" απόλαυση της Χριστίνας

Η αμαρτωλή απόλαυση της Χριστίνας
27 Σεπτεμβρίου 2011, 07:33
A+ A-
Όλοι οι άνθρωποι έχουν πάθη, η Κολέτσα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για να διατηρεί αυτό το κορμί, που βλέπετε δίπλα στη φωτό και να βγαίνει στην πίστα, η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και φυσικά κάνει ατελείωτες ώρες γυμναστικής.

Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να φοράς μικροσκοπικά συνολάκια στην πίστα, ώστε να γίνεται χαμός και να μαζεύεις τα γαρίφαλλα, όπως μαζεύουν τα μπουμπούκια τις μέλισσες. Η παραμικρή ατέλεια φαίνεται αμέσως.

Η Χριστίνα όμως σαν άνθρωπος που είναι έχει πάθη και πρόσφατα αποκάλυψε την "αμαρτωλή" αδυναμία, που την εκθέτει στη ...ζυγαριά της. Είναι οι τηγανητές πατάτες, τις οποίες λατρεύει, αλλά της χαλάνε την δίαιτα.

" Δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτό το πάθος" δήλωσε η Χριστίνα, που νιώθει ενοχές κάθε φορά που ...τσακίζει μία πιατέλα με τηγανητές πατάτες.

Επιστροφή