Εκπαιδευτική προσφορά από το φροντιστήριο "Πράξη"
Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Πράξη ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με οικονομικά εκπαιδευτικά πακέτα που απευθύνονται σε όλους τους μαθητές του γυμνασίου και των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου.
Η προσφορά ισχύει για παλιούς και νέους μαθητές που θα εγγραφούν από σήμερα και τα δίδακτρα κυμαίνονται από 70 ευρώ για την Α’ Γυμνασίου μέχρι 120 ευρώ για την Β’ Λυκείου (δείτε αναλυτικά τον πίνακα).
«Γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση έχει πλήξει τις ελληνικές οικογένειες που αναζητούν πλέον τις οικονομικότερες λύσεις για την εκπαίδευση των παιδιών τους» μας λέει η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Μαρία Μουχρίτσα
»Το φροντιστήριό μας αφουγκραζόμενο τις δυσκολίες των γονιών μειώνει φέτος τα δίδακτρα χωρίς ωστόσο να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
»Συνεχίζουμε να βάζουμε στο επίκεντρο τον μαθητή και τις ανάγκες του. Είμαστε μία ομάδα καθηγητών που έχει πείρα, αλλά και όρεξη για δουλειά. Στόχος μας είναι η εξέλιξη των μαθητών, γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλλον με ολιγομελή τμήματα που δεν ξεπερνούν ποτέ τους 5 μαθητές».
*Info: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Πράξη», Αβάντων & Κριεζή 32, Χαλκίδας, τηλ: 22210-85655.