Νέος διπλωματούχος μηχανικός ο Χαλκιδέος Κωστής Λιαλιάρης

Νέος διπλωματούχος μηχανικός ο Χαλκιδέος Κωστής Λιαλιάρης
6 Αυγούστου 2026, 16:00
A+ A-
Πρόκειται για τον γιο του Γιάννη Λιαλιάρη και της Τζοβάννας Γκόγκου, οι οποίοι καμαρώνουν για την επιτυχία του γιου τους. 

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή της Πάτρας η ορκωμοσία του Κωστή Λιαλιάρη, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών.

Ο Κωστής Λιαλιάρης είναι γιος του Χαλκιδέου μηχανολόγου μηχανικού Γιάννη Λιαλιάρη, πρώην διοικητικού στελέχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και της καθηγήτριας φυσικής αγωγής και δημοτικής συμβούλου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, Τζοβάννας Γκόγκου.

Στη φωτογραφία, αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο νέος απόφοιτος ποζάρει μαζί με τους γονείς του και τον αδελφό του, Σπύρο, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική οικογενειακή στιγμή.

Επιστροφή